circuits

 

COS i SILENCIcos i silenci


El taller convida el cos...al silenci per permetre reintroduir altre moviment (*)

És una continuïtat d'aquests tallers que hem realitzat des del curs 1997-98 ininterrompudament i que ara anomenem "cos. silenci" per diferenciar-lo del treball singular PcT ® (Personal corporal Training)


(*) El mètode de base tant per al treball en grup i també pel treball personal són els Circuits corporals
Encara que s'hagi dit en els tallers i escrit al web durant aquesta última dècada, cal recordar que els Circuits corporals posen en joc la imatge del cos.

La força de "la imatge de l'altre" fixa i im/mobilitza el cos del subjecte que la va absorbir amb una contundència evident perquè es va construir en un altre registre diferent de la paraula ... "des/identificar-la" d'aquella imatge del cos de l'altre que està incorporada dins d'un mateix ... cert que no es fa en 4 sessions (PcT ® ... però confirmo per la pràctica d'aquests últims cursos, que obre un espai i un canvi de perspectiva on una nova imatge respira, i per tant, respira el subjecte ... el seu desig i una altra manera de viure amb el seu cos (i ànima o ment...depenent de la tradició que hagi respirat) és possible...i no només com una resposta emocional, sinó que, entre altres es modifiquen alguns paràmetres dels circuits del funcionament com el digestiu, respiratori, circulatori...baixant frequències, tensions de músculs llisos, batecs, etc. >>> text, joan pons

..i el silenci...sense explicacions intel·lectuals... facilita un nou teixit...i fa sortir allò que porta cada u/na... per això és un e n t r e n a m e n t... perquè està esdevenint i s'està vivint en el mateix moment.


D'entrada, per qualsevol que no ha treballat mai des d'aquesta imatge col·locada vivencialment en l'experiència, piano-piano i amb calma... es va incorporant fent "banda" dintre-fora...quan es deixa passar pel cos... i la paraula del subjecte serveix, en algun moment, per valorar tal com és captat, del signe que sigui, sense mes afegits. (text, joan pons)Aquest nou espai a descobrir en la pràctica es concreta en el taller cos i silenci i s'específica i singularitza individualment en el Personal corporal Training (PcT ®)cos, silenci

dilluns de 10 a 11.15h a l'espai de C / Talamanca, 3
dijous de 19.15 a 20.30h a l'espai de C / Joan Brossa, 4

preu: 10€

1r dissabte de cada mes de 8 a 10h a l'espai de C / Joan Brossa, 4

preu: 15€


...portar roba còmoda... no cal trucar ...es realitza conceptualment en "espai obert" o el que és el mateix que inclou, per dir-ho d'alguna manera la "llibertat" de cada u en la relació amb el seu cos ... no en relació al conductor-facilitador del taller, sinó amb la imatge que es posa en joc.
Resum dels Circuits corporals des del curs 1997-98 amb aquest mètode fins ara:

1r. al C/ St.Jaume, 34 ... els 2 primers cursos es van impartir amb 4 professionals més, des del mètode dels Circuits, els Circuits en el massatge, els Circuits en la representació plàstica, els Circuits en l'escriptura creativa i els Circuits en la dansa.

2n. després cosidansa ens vam mudar al C/ Joan Brossa, 4 ... on a partir del 2000 professionals convidats van fer pràctiques de Circuits corporals a Manresa per treballar a fora després amb altres.

3r. a partir de mitjans de gener de 2013 obrim un nou espai en C/ Talamanca, 3 per al treball exclusivament d'entrenaments corporals ... de moment serà els dilluns i dijous de matí i algun dia a darrera hora del captard, només PcT ® si hi han horaris pactats... atenent també els altres dies al C / Joan Brossa, 4.

_ _ _Personal corporal Training PcT ® ...clic en el centre dels 3 cercles, per una breu definició

horari a convenir, trucant al 649345577

ampliar al web: (www.joanponsfont.com)

_ _ _
 

...


...